Eten, General blabla, Weekmenu's

Weekmenu: week 5

Later dan normaal, door een after-weekend-kater, maar dan toch nog op het internet geraakt! Zonder al te veel blabla: het weekmenu.

  • Maandag: duo van zalm en kabeljauw in de oven, mét hollandaisesaus (uit een pakje) en puree. Geen groentjes deze keer, wegens een C. die boven haar vuren in slaap viel. Af en toe mag dat eens, zonder groentjes.
  • Dinsdag: wok met kip en champignonmix, afgewerkt met sojasaus. Simpel, elegant, zoooooo weing afwas. En veel dank aan Albert Heijn voor hun fantastische wokmixjes.
  • Woensdag: Lasagne! Véél groentjes, veel lekkers, vooral gemakkelijk want alles in één pot. En proberen overweg te kunnen met tegenspruttelende kookvuren (thank God voor gasvuren waar je gewoon nog een lucifer bij kan houden, dan heb je nog altijd een plan B).
  • Donderdag: gebakken patatjes, biefstuk en sla. Véél sla. En weinig biefstuk, voor dedees. Ik heb zo’n gevoel van vetjes die wegmogen, maar geen motivatie of energie om ze weg te krijgen. Tips?
  • Vrijdag: Chinees? Ravioli? Lasagne-uit-een-pakje? De wederhelft gaat spelen met zijn ventjes (danku Warhammer), ik blijf rustig thuis. Of zo staat het momenteel genoteerd, wie weet wat er nog tussen kruipt. Ik ben benieuwd!
  • Zaterdag: etentje in La Fogos. Dik benieuwd, want we proberen al twee jaar met vrienden af te spreken om daar onze neus binnen te steken en iedere keer komt er iets tussen. Maar deze keer niet! Njet! Nada! Plus: wat is er leuker dan een zomers BBQ-gevoel te krijgen terwijl het buiten steeds kouder wordt? Niks, dacht ik zo.
  • Zondag: Spaghetti, gemaakt door de geweldige oud-babysit van de wederhelft. Om de twee maanden wordt er een spaghetti-avond georganiseerd en man, als er iemand aan die tafel zich niet overeet, dan liegt die gigantisch hard. Maar da’s het écht waard.

Go, week 5, als ik het zo zie 🙂

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s