Eten, General blabla, Weekmenu's

Weekmenu: week 21

Ik weet het, het is al donderdag, maar laat u dat vooral niet tegenhouden om mijn ideetjes als die van u te bekijken. Hoe meer brainstormen, hoe meer plezier!

  • Maandag: gerookte zalm, asperges, hardgekookte eitjes en in-de-pan-gebakken verse spinazieblaadjes (moesten dringend op). Combineer met een tafeltje op een (vrij klein) terras en veel zon en wij waren heel content.
  • Dinsdag: BBQ bij de mama en papa (die van mij). Restjes ratatouille, een verse salade met radijsjes, champignons en kerstomaatjes (en veel sla), frietjes en BBQ-vlees. De wederhelft heeft trouwens bijna een uur in het zwembad gelegen. Ha, boys will stay boys.
  • Woensdag: kip met spek in de pan, rijst (mix van gewone rijst en wilde rijst) en een currysausje mét ananas. Niet veel groentjes, maar dat had ik voordien al verholpen door geniepig voortdurend kerstomaatjes te offreren aan de wederhelft. Victorie!
  • Donderdag: gaan eten bij L’Amitié. ‘t Schijnt goed te zijn, en het is geboekt via de restaurantweek. Indien goed (en indien niet goed) wordt het hier normaal gezien wel gemeld.
  • Vrijdag tot en met zondag: Duitsch. Of is dat Deutsch? Wij gaan voor een weekendje Eifel, halfpension, maar zijn wel op tijd terug om onze burgerplicht te vervullen. Braaf he? Benieuwd wat dat eten gaat geven.

Geniet van het (verkiezings)weekend!

 

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s