Eten, Weekmenu's

Weekmenu: week 44

Hopelijk heeft iedereen genoten van het extra uur op zondag; ik heb genoegzaam een extra uur in bed doorgebracht. Niks leuker dan snoozen wanneer je de optie hebt!

Het snooze-gevoel is helaas wel overgedragen naar deze morgen, wat dan weer niet de bedoeling was. Bon, dan maar dat gevoel vertalen in eten, toch?

  • Maandag: vleesbrood met bloemkool en puree. Eén van mijn favoriete comfortfoodjes (nu ja, zowat alles met gehakt staat bij mij met stip vanboven).
  • Dinsdag: de wederhelft trekt voor een pitta/durum richting Waterpoort, want ik zit in Leuven bij de Werf met een heel goede vriendin. Spaghetti? Wrap? Gewoon ballekes met soep (en nee, ik heb die woorden niet in de verkeerde volgorde staan)? Geen idee. Maar lekkerrrr.
  • Woensdag: scampi diabolique. We hebben al net iets te veel witte en roze vis binnengespeeld, de kleinere beestjes mogen komen meespelen.
  • Donderdag: kip met honingsausje, groentjes in de oven en rijst. Niet slecht, niet slecht.
  • Vrijdag: Halloweenfeestje bij vrienden, met bijdrages van iedereen. Ik ben nog druk op zoek naar iets dat ik mee kan nemen als hoofdgerecht. Ideeën? Klein, fingergood-ish, maar toch vullend en liefst gezond.
  • Zaterdag: eten bij vrienden van het koor! We trekken richting Turnhout voor veel en lekker eten, maar ik vrees voor het gezond 😉
  • Zondag: spaghetti bij de oude babysit van de wederhelft. Ik voorzie kleren die vuil mogen worden en liefst een maat te groot zijn, want dat is altijd zooooo lekker…

Hopelijk wordt het bij jullie even cosy deze week!

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s