Eten, Weekmenu's

Weekmenu: week 34

Wegens het niet-opgestart-raken in week 34: mijn weekmenu, nu pas. Echt, zowel gisteren als eergisteren had ik het wattengevoel: mijn hoofd zat er precies vol van (zonder de side benefit van een griep, dus toch iets positief) en ik kreeg niks fatsoenlijk gedaan. Ik wil niet weten wat mijn productiviteit was op het werk. Bon. Weekmenu!

  • Maandag: het vleesbrood van vorige week, aangezien dat er toen niet van gekomen was door een impromptu diner in Bolivar. Met spinaziepuree, trouwens.
  • Dinsdag: frietjes voor mij, pizza voor hem. Ik zag zelfs het idee van koken niet zitten, laat staan nadenken over wat.
  • Woensdag: risotto met bladspinazie, spekjes en champignons! Kijk, nu lukt het dus wél, enthousiast zijn over koken.
  • Donderdag: een gebraad (rosbief? kalfs?) met gratin dauphinois en boontjes
  • Vrijdag: scampi diabolique
  • Zaterdag: BBQ bij vrienden, of een plan-B als het slecht weer zou zijn.
  • Zondag: bij de schoonpapa

Valt mee, valt mee.

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s