Eten, Het dagelijks overleven, Weekmenu's

Weekmenu: week 36

De laatste rechte lijn voor we op een vliegtuig richting Zuid-Afrika kruipen, dat vraagt om een dringende uitkuisactie van mijn ijskast.

  • Maandag:kip in een honingmarinade, sla en gebakken patatjes. Het koorseizoen is terug begonnen en dat betekent op maandag weer snel-klaar gerechtjes.
  • Dinsdag: pasta-oprommelactie. Ik heb nog verse tagliatelle en verse gevulde pastaatjes liggen, die mogen met een kalfslapje, wat mozzarella en tomaatjes (en boontjes) geserveerd worden.
  • Woensdag: op restaurant in Hove (of ergens daar in de buurt) bij beenhouwerij De Laet en Van Haver! Voor mij een stukje kobe, aub. Met champignonsaus, ook graag.
  • Donderdag: scampi’s in de wok!
  • Vrijdag: bij de schoonpapa, want die zien we twee weken niet.
  • Zaterdag: Kaapstad!
  • Zondag: nog meer Kaapstad!

En nu maar hopen dat die Zuid-Afrikaanse keuken ons bevalt 😉

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s