emoties, Eten, Het dagelijks overleven, Weekmenu's

Weekmenu: week 52

Een kleine stop tussen kerst en nieuw, een adempauze voor een overladen maag, stiekem toch ook een ‘meh’-moment: je mange, donc je suis. Mijn weekmenu!

  • Maandag: we gaan naar China Light in de Zoo van Antwerpen en voordien trekken we richting een restaurant. Ergens. De zoektocht is gestart!
  • Dinsdag: herfstwok van de beenhouwer (varkenshaasje met mais, courgette en tomaatjes, onder andere)
  • Woensdag: pens (witte of zwarte, nog niet beslist) met puree en appelmoes. De wederhelft is op stap, dat klopt 😉
  • Donderdag: vol-au-vent, aangevraagd door een wederhelft die nu al happy rondhuppelt omdat hij weet dat het op tafel komt.
  • Vrijdag: te beslissen door de wederhelft: hij ging koken, heeft hij mij plechtig beloofd.
  • Zaterdag: gourmet. Veel groentjes. Sausjes. Uitgebreide aperitief, lekker dessert. En veel lachen: de buikspieren zullen werken!
  • Zondag: ‘s middags een broodjeslunch, ‘s namiddags een aperitief, ‘s avonds vermoedelijk restjes van de avond ervoor.

De laatste pagina van mijn agenda ligt open. Laatste week van 2016. En ik maar denken dat we nog maar net begonnen waren. Zotjes.

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s